szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A csatorna azt ígéri, hogy a Keresztanyuban nem lesz hiány humorból, izgalomból és sztárokból.

Róza mama, a csempészmaffia feje 70 évesen visszavonulna, az üzlet irányítását pedig annak adná át, aki képes magát megválasztatni a magyar-ukrán határon fekvő község, Makkosszállás polgármesterének. Ebből az alaphelyzetből indul ki az RTL Klub új napi sorozata, amelynek bemutatkozó részét a csatorna keddi közlése szerint január 3-án láthatják majd a nézők.

A cselekmény a közelgő választás körül bonyolódik: a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek.

A sorozat címszereplője a színháztól visszavonuló Molnár Piroska, showrunnere pedig az a Hámori Barbara, aki a Drága örökösöket is sikerre vezette.

A csatorna népies, szatirikus humorral fűszerezett abszurd helyzetek bemutatását ígéri, és hírességekkel teli szereplőgárdát. A sorozatban feltűnik többek között Gálvölgyi János, Szacsvay László, Ullmann Mónika, Németh Kristóf, Gömöri András Máté, Nagy Feró és Ganxsta Zolee is.

A premierepizódot 18 óra 50 perctől vetíti az RTL Klub, másnaptól pedig 20:10-től adja a részeket.

Molnár Piroska: "Régen még volt súlya a művészek szavának"

Egyszerűen nem értem, hogy nem látják a döntéshozók, milyen értékalapú képzés zajlik a Színművészeti Egyetemen - mondja Molnár Piroska Kossuth-díjas színművész a HVG-nek adott portréinterjújában. A Nemzet Színésze arról is beszél, hogy életfilozófiája lett a túlélés.