szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 74 éves rendező éppen orosz atomerőműveket fedez fel a következő filmjéhez, a túra előtt kapta meg az oltást. Amit a 60 éven felülieknek egyáltalán nem ajánlott beadni a szakértők szerint.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A 74 éves Oliver Stone is megkapta az orosz fejlesztésű Szputnyik V koronavírus-oltást – számolt be róla a Moscow Times című lap.

Az amerikai rendező Oroszországban olttatta be magát a vakcinával, miközben éppen atomerőműveket látogat, hogy a klímaváltozásról forgasson.

Bár a szakértők 60 év fölött egyáltalán nem javasolják az orosz oltóanyagot a mellékhatásai miatt, a 74 éves rendezőt ez nem érdekelte. Elmondása szerint sok jót hallott a vakcináról, és nem érti, miért kritizálják annyira a nyugati féltekén.

Stone közismerten jó viszonyt ápol az orosz elnökkel, Vlagyimir Putyinnal, akit egy vele készült interjú után a lánya keresztapjának kért fel.