szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Shia LaBeouf nem is tagadta, hogy bántalmazta volt barátnőjét. Úgyhogy a Netflix gyorsan eltüntette a nevét pár helyről.

Eltűnt Shia LaBeouf neve a Pieces of a Woman című, bemutatójakor rögtön díjesélyesnek kikiáltott Mundruczó Kornél-film egyes, a forgalmazó Netflix által kiadott anyagairól – vette észre egy filmes újságíró a Twitteren.

Ahogy nemrég mi is megírtuk, a film főszereplőjének exbarátnője, a brit énekesnő, dalszerző, FKA twigs szexuális és érzelmi bántalmazás miatt perelte be Shia LaBeouf hollywoodi színészt, többek között azt állítva, hogy LaBeouf szándékosan fertőzte meg őt egy szexuális úton terjedő betegséggel. LaBeouf minderre azt mondta: „Nincs mentségem az alkoholizmusomra és az agressziómra.”

A Twitterre feltöltött képek tanúsága szerint ezután eltűnt Shia LaBeouf neve abból a reklámkampányból, amelyet a Netflix indított, hogy felhívja a díjosztó szervezetek tagjainak figyelmét Mundruczó filmjére. Sőt, a kampányban a film tartalmának összefoglalójában a két főszereplő említésekor csak Vanessa Kirby nevét írták ki zárójelben a szereplő neve mellé, az nem derül ki, ki játssza a filmben a Sean nevű figurát.

A Pieces of a Womant először a Velencei Filmfesztiválon mutatták be nagy sikerrel; Vanessa Kirby el is nyerte a legjobb főszereplőnő díját. A Netflixre január 7-én kerül fel a film.