szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ifjú lemezlovas még frissítőket is vitt a vendégeinek.

Az "illegális bulizás" egy – mondhatni – iskolapéldáját szúrta ki nemrég a 444.

Az urmstoni St. Antony's Roman Catholic School tanulója, a 12 éves Cael Bell nemrég rave-et szervezett az ebédszünet idejére az egyik iskolai vécébe, ahová "minden nyolcadikos fiút" meghívott, és ingyen üdítővel és csokival várta őket.
Az ifjú dj egy héttel korábban hirdette meg a bulit a Snapchaten.

Az urmstoni St. Antony's Roman Catholic School tanulója, a 12 éves Cael Bell nemrég rave-et szervezett az ebédszünet idejére az egyik iskolai vécébe, ahová "minden nyolcadikos fiút" meghívott.

Az ifjú DJ egy héttel korábban hirdette meg a bulit a Snapchaten, a résztvevőket pedig ingyencsokival és üdítővel várta.

A Sun című brit bulvárlap Cael édesanyja, Louise Bell Facebook-bejegyzése által talált rá a sztorira: a nő telefonhívást kapott a suliból, miután félórával a kezdés után leállították a fia vécépartiját.

A nő azt mondta, a hívás után röhögnie kellett. Mivel szörnyű volt ez az év, nem tudott haragudni a fiára, amiért próbált egy kis vidámságot vinni a hétköznapokba. Az anya szerint a hívással értelmet nyert a furcsa reggelük is, ugyanis a fiú nagyon hamar felkelt, és nagy mosollyal az arcán készült el, hogy mihamarabb indulhasson a suliba, erre viszont korábban még nem nagyon volt példa.

Just had a call from Caels school He had organised a rave in the boys toilets at dinner time invited all the boys from...

Közzétette: Louise Bell – 2020. december 11., péntek

"Megkérdeztem, minek örül annyira, és mondta, hogy rave lesz a suliban. De egy percig sem hittem, hogy ezt komolyan gondolta, szóval amikor meghallottam, hogy Cael mit csinált, hogy a Snapchaten reklámozta a bulit, és még a frissítőkről is gondoskodott, nem tudtam nem a vicces oldalról megközelíteni a dolgot" – mondta Louise Bell.

Az anya egyébként azt is elmondta, hogy az iskola nem nagyon örült a bulinak, elkobozták Cael felszerelését, de amikor telefonon beszélt a tanárokkal, úgy hallotta, ők is komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy ne röhögjék el magukat a hívás közben.

Louise megkérdezte a fiát, hogy miért szervezett bulit, erre Cael rávágta, hogy azért, mert a suli unalmas volt, és amúgy sem tudtak mit csinálni ebédszünetben.