Kárpáti Rebeka újra a tévéképernyőn: ezt a műsort fogja vezetni

34 perce
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Kárpáti Rebeka a közösségi oldalán jelentkezett be/Fotó: Blikk

Kárpáti Rebeka anyák napi műsorában több népszerű előadó köszöntheti az édesanyákat / Fotó: Blikk

Négy órás anyák napi kívánságműsorral készül a Zenebutik csatorna Kárpáti Rebekával.

Május első vasárnapja nagyon izgalmas dolgokat tartogat a Zenebutik csatornáján. Kárpáti Rebeka kívánságműsorában a csatorna népszerű előadói köszöntik az édesanyákat - közölte a TV2.

Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük országszerte, így ezen a napon a Zenebutik csatorna is kellemes programmal készül nézőinek. Délelőtt 10 órától négyórás, élő kívánságműsorral várja Kárpáti Rebeka azokat, akik egy-egy dallal felköszöntenék édesanyjukat, nagymamájukat. Délután kettőig várják a nézők hívásait és üzeneteit.

A Zsákbamacska népszerű segítőjének műsorvezetőtársa Dred Bíró Zsolt lesz, és a maratoni hosszúságú élő műsorban kapcsolják majd az ország kedvenceit, a Korda házaspárt is. A stúdió sztárokkal lesz tele, ott lesz élőben többek között Túri Lui, Postás Józsi, Raul, Gájer Bálint, Leblanc Győző, Majsai Gábor és Suzy. - írta a TV2.

A TV2 zenei csatornáján hamarosan új műsor indul Retro Mix címmel, amiben a közelmúlt nagy bulizenéit keveri majd DJ Lotters és Mr. Shaba.

BLIKK DOSSZIÉ mappa mappa

anyák napja

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.

Zenebutik anyák napja Kárpáti Rebeka édesanya előadók TV2

Játssz és nyerj!