Voks 24

Összevarrt EU-s és magyar zászlót lógatott ki a Momentum a Parlament egyik ablakán

Azért lógatták ki, hogy "újra legyen uniós zászló az ország házán".

2024.05.01 20:53MTI

Összevarrt európai uniós és magyar zászlót lógatott ki a Momentum a Parlament egyik ablakán szerdán Magyarország EU-csatlakozásának húszéves jubileumára emlékezve.

Bedő Dávid, a párt parlamenti frakcióvezetője az akcióról készült, és Facebook-oldalán szerdán megosztott videóban kijelentette: az elmúlt húsz évben sok minden változott Európában és Magyarországon is, de egy dolog biztos: az EU rengeteget adott Magyarországnak, és az országnak megkérdőjelezhetetlenül Európában a helye

Bedő Dávid sajnálatosnak nevezte, hogy több mint egy évtizede nincs kint az uniós zászló a Parlament épületén. Azért lógatták ki az egyik ablakon az összevarrt EU-s és piros-fehér-zöld zászlót, hogy "újra legyen uniós zászló az ország házán" - tette hozzá.

"Válaszd Európát, válaszd a Momentumot!" - zárta a videóüzenetet Gelencsér Ferenc, a párt országgyűlési képviselője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.